Forum Gildii Unpredictable Vikings

• Nie jesteś zalogowany.
  • Polecamy: Komputery

#1 2013-04-16 18:41:47

Pepys

Świeżak

Punktów :   

Pepys

- Nick z gry: Pepys
- Posiadanie programu TeamSpeak3, oraz podstawy posługiwania się nim (minimum NASŁUCH)- tu jest problem ponieważ, slaby procek nie pozwala wejsc na ts'a (2 odpala, 3 nie o_0)
- Klasa i rasa postaci: Paladin, Blood Elf .
- Specjalizacja: heal \ tank \ dps - mam 2 speci, ale 1 zrobiony pod pvp, a tak Retri pve
- Spis wszystkich Altów: Eregtil holy/disco prej
- Played postaci: 70-80 dni (pal) a na preju nie wiem, jak bedziecie chcieli to dodam pozniej .
- GearScore: na Palku 4,5 +, na preju 4,3 +
- Co Raidowałeś i jakie masz w tym doświadczenie: Naxx/os/eoe/uldu-10/25 (kawalek 10)
- Serwery: (nazwa, staż gry): ToD w czerwcu 3 lata, i AT ale to 4fun
- Poprzednie Gildie: Stara Gwardia, a teraz Karmazynowa Gwardia
- Dlaczego opusciles poprzednia gildie?: pierwsza z powodu rozpadu, a w 2 nie czuje sie za bardzo dobrze, tzn nie mowie ze są źli (nie pale za sobą mostów), no ale szukam Gildii gdzie bede czul sie jak w rodzinie, a nie jak ktos kto przeszkadza.
- Co Dasz od siebie dla gildi?: Dps, Heala, ciekawego człowieka, oraz ludzia który lubi dobrze się bawić gra.
- Czego oczekujesz od gildii?: Dobrej zabawy, raidow wszelkiej maści, nie tylko uldu (ble), lubię się bawić gra, nie tylko spinać się "buu ale slaby dps weź wyjdź"...
- Dlaczego chcesz być z nami? Chciałbym zobaczyć, jak to u Was jest, myślę ze jesteście dobrze zapowiadająca się Gildia która chciałbym wspomóc
Screan z logowania sie - http://imageshack.us/photo/my-images/23 … 04643.jpg/

#2 2013-04-16 18:46:39

arce

Peon

Punktów :   

Re: Pepys

no ja jestem na tak zda się retri choć mamy już sporo melle 

#3 2013-04-16 21:03:01

Sobolek

Administrator

Punktów :   

Mnie razi bardzo brak jakiegokolwiek kontaktu na raidach a co jest podstawą, także póki ten problem nie będzie rozwiązany osobiście jestem na nie, poczekaj na komentarze innych.

#4 2013-04-16 21:09:17

Trollfejsu

Moderator

Punktów :   

No powiem tak Retri by sie przydal to fakt ale hmm wiem ze jak nie ma kogos na tsie to jest ciezka sprawa z gra. Szczegolnie na progresie. Wiadomo wszystko na spokojnie i w ogol. Niech inni sie jeszcze wypowiedza

#5 2013-04-17 13:00:15

Perhepsia

Peon

Punktów :   

Bez ts bardzo duży problem tak jak to się wczoraj okazało u Lukasiora na Yoggu , i czy ts3 ma takie wymagania?!
Ts na Tak ( minimum podsłuch)
Brak Ts na Nie

#6 2013-04-17 13:13:05

Mokisior

Świeżak

Punktów :   

Również jestem na nie z tego samego powodu co mój przedmówca.
Pozdrawiam.

#7 2013-04-17 13:42:01

Pepys

Świeżak

Punktów :   

Widze, ze bez ts nie da rady, no szkoda, na to wyglada ze moj procek (lub nie posiadam jakis sterownikow) nie ogarnia ts3, chcociaz 2 lyka bez zadnego laga w grze. W takim razie dziekuje za odpowiedzi, i zycze powodzenia ubicia All bossow na uldu ;]
Your CPU dons not support the SSEE instruction set. TeamSpeak 3 will not run your computer" - ten napis jest na czerwono . i na dole pisze coś takiego : "If you are certain your computer does support SSE , you can disable this check with the - noc.pucheck commandline parameter" .. komunikat z ts3
Dziekuje i pozdrawiam ;]

Stopka forum

RSS